Nytt styre, medlemsmøte og foredrag

Det var tid for første styremøte med nytt styre etter årsmøtet i februar. Det er noen nye tilskudd til styret men også noen som fortsetter. Det nye styret består av;

Eigil Jensen, Unni Bakken, Espen Grimstad, Anja Paixão, Ingrid Risnes, Arild Hareide, Leif Otto, Nils Olaf Thonvald, Rine Grue Carlsen.

Hvem som har hvilken rolle finner du i tabellen nederst på denne siden her. Etter hvert oppdateres bildene og rollene også.

Etter intro av styret vart det gitt litt generell info om programmet samt litt om fremtidige møter. Merk at dato for møtet i mai, som er lagt til Fotolab sine nye lokaler på Billingstadsletta, er flyttet til tirsdag 7 mai p.g.a. noen påfølgende helligdager den uken.

Historien bak bildet samt hovedforedraget vart holdt av avtroppende styreleder Henrik Strømstad. Henrik hadde et foredrag litt mer av den edukative sorten. Han tok for seg komposisjon og beskjæring av bilder.

Teamet for kveldskonkurransen var istid/kulde. På 1.pl Jan Sivert Hauglid. Han får et gavekort fra Fotolab.no og et fra Cewe.no. 2.pl gikk til Jan Magnus Reneflot, også han får gavekort fra Fotolab og Cewe. Siste pallplass gikk til Tom Stewy Nilsen. Han fikk gavekort på til sammen 800kr fra våre tidligere nevnte hovedsponsorer. Tom var for øvrig eneneste fremmøtte. Vi gratulerer vinnerne.


Written By
More from Espen Grimstad
Rekorddeltakelse i kveldskonkurransen
Hele 92 innsendte bilder måtte 21 år gamle Tobias Gjerde evaluere før...
Read More
0 replies on “Nytt styre, medlemsmøte og foredrag”