Årsmøte, medlemskveld og avskjed!

Onsdag 7. februar var det duket for årsmøte for 2023, medlemsmøte med foredrag og noen avskjeder.

Henrik åpnet møtet og gikk rett på agendaen for årsmøtet. De vel 55 fremmøtte banket igjennom alle sakene, dog først etter litt frem-og-tilbake rundt tallene. Styret lovet å komme tilbake med oppklaring rundt hvordan tallene er fremsatt. Generelt sett har foreningen god økonomi med noe penger på bok men også gått med noe underskudd. Disse pengene har blant annet blitt brukt på medlemmene i form av sterkt subsidierte kurs. Det vart også klart at det blir en del utskiftninger i styret. Henrik (leder) og Lasse (kjøkkensjef) stilte ikke til gjenvalg så de forlater styret. Til gjengjeld har vi fått inn tre nye navn; Nils Olav Thonvald, Unni Bakken og Ingrid Borlaug Risnes. Resten av styret stod enten ikke på valg eller vart gjenvalgt med akklamasjon. Styret konstituerer seg selv innen rimelig tid etter årsmøtet. Du finner årsmeldingen og signert protokoll under Om oss.

Etter årsmøtet informerte Henrik litt om programmet fremover i år samt minnet om Norsk Naturfotofestival, årets landstreff som har åpnet nå og turen til Serea Camp i regi av Biofoto Østlandet og Øyvind Løkka. Du finner mer info om den sterkt rabatterte turen her.

Hovedforedraget var av og med Santiago Amengual og han fortalte om hans “reise” fra å være hardbarket gatefotograf til like ihuga fuglefotograf. Nok mange som kunne kjenne seg igjen hva en slik transformasjon kan gjøre med en som fotograf, for ikke å nevne lommeboka.

Kveldskonkurransen hadde tema “det perfekte øyeblikk”. Nok en gang viser Biofoto Østlandet sine medlemmer høy kvalitet og det var mange – 85 – som mente de hadde fanget det perfekte øyeblikk. Vinnerne ble hhv Ulla Spansdahl på 1.pl, Gunnar Haug på 2.pl (og eneste oppmøtte fra pallplassene) og Kim Jannike Dahlberg på 3.pl. Vinnerne får gavekort fra Biofoto Østlandet sine trofaste sponsorer Fotolab.no og CeWe.no. Alle innsendte bilder med kommentarer finner du som vanlig her.

Neste møte er satt til 6 mars og da er det Henrik Strømstad som er hovedforedragsholder.

Written By
More from Espen Grimstad
Høstsemesteret er i gang i Biofoto Østlandet
Sesongens første møte vart avholdet på Oslo Met i det store auditoriet....
Read More
0 replies on “Årsmøte, medlemskveld og avskjed!”