Vårens siste kveldsmøte

Det var et godt oppmøte på det siste kveldsmøte før det er “sommerferie” i Biofoto Østlandet, med neste møte 4. september. Vi åpnet opp med litt generelt om hvordan Landstreffet helgen før gikk, før det kom litt info om foto.no og de arrangementene de har på Naturfotosenteret på Billingstad 10.-14. juni.

Deretter kom vår SoMe/instagramansvarlig, Ingrid, med oppfordring om å bruke hashtaggen vår (#biofotoøstlandet) når medlemmene legger ut bilder slik at vi kan dele noen av disse på vår instagramkonto @biofoto_ostlandet. Det er også mulig å sende på mail til Ingrid direkte på styremedlem8@biofoto.org. Da ønsker vi også gjerne at du deler litt info om bilde(ne); hvem, hva, hvor. Vi deler også litt info om det som skjer av aktiviteter, i tillegg til at det deles på nettsiden og Facebooken vår.

Så var det klart for Sveinung Lindaas og hans foredrag om hans eventyr i Antarktis. Her ble vi med på hans reise til Antarktis, som gikk via Sør-Georgia (ett av hans store reisemål i livet), Buenos Aires, Ushaia, og så til Falklandsøyene. Han opplevde og så utrolig mange spennende dyr og fuglearter på reisen sin, noe vi fikk et lite glimt av gjennom bildene hans. En ordentlig historietime fikk vi også når han snakket om Ernest Shackleton og hans ekspedisjoner i Antarktis. Dette var virkelig spennende, og vi fikk oppleve litt av den historien gjennom at Sveinung besøkte og gikk deler av den samme ruten som Ernest Shackleton gjorde. Et spennende og lærerikt foredrag ble det som avslutning på vårens program.

Deretter ble det så klart pause med pølser og hjemmebakt kake som forsvant fort.

Deretter ble det kveldskonkurranse og kunngjøringen av rundens vinnere. Det var 54 innsendte bilder til temaet “fjellets fauna/flora”. Hele resultatlisten finner du her. Denne gangen ble det dobbelt opp for Pål Brenne, som stakk av med både første og andre plass med sine to innsendte bilder, mens Jan Sivert Hauglid tok tredje plass. Disse stikker av med flotte premier fra våre sponsorer, CEWE og fotolab.no. Store gratulasjoner!

Written By
More from Anja Paixao
Fang følelsen i foredrag og historien bak bildet
For novembermøtet hadde vi et supert oppmøte og det virker som om...
Read More
0 replies on “Vårens siste kveldsmøte”