Åpningsfest hos Naturfotosenteret

Det var godt oppmøte av medlemmer fra Biofoto Østlandet og Asker og Bærum Fotoklubb. Så mange tok turen innom det nye Naturfotosenteret på Billingstad at det ikke var stoler nok å oppdrive for alle.

Foto.no og Fotolab (tidligere Stjørdal Foto) har som kjent slått seg sammen og åpnet en fotobutikk på Billingstad. Butikken sikter seg inn mot de med litt større interesse for naturfoto og ligger i Billingstadsletta 48.

Eigil – leder i Biofoto Østlandet åpnet “møtet” med å ønske velkommen og inviterte eieren av Foto.no Roar Sandvik opp for å snakke litt om motivasjonen for sammenslåingen og om den nye butikken.

Arild Hareide fortsatte med å holde et lite teknisk kvarter om videoovervåkningen Runde Miljøsenter har satt opp i Lundeura ved fuglefjellet på Runde. Det er satt opp flere kameraer som overvåker lundene – både fra utsiden og innsiden av fjellet. Det strømmes live fra ura på YouTube. Se videofeeden her.

Hovedforedraget var ved eieren av Fotolab – Kjetil Schjølberg. Han snakket om bruk av høy ISO.

Etter foredragene vart det litt mer tid for de oppmøtte til å handle litt til rabatterte priser, spise litt mer pølser fra grillen på takterrassen eller prøve litt av utstyret som var satt frem.

Til slutt gikk vi igjennom antatte og premierte bilder fra kveldskonkurransen. Motivet for runden var “Blomster i mai”. Det var 77 innsendte bilder – du kan se alle bildene her. Vinnerne som får to gavekort hver fra hhv. Cewe og Fotolab.no ble Inger Thune på 1.pl, Thomas Larsen Kjenner på 2.pl og Marit Pedersen på 3.pl. Vi gratulerer.

Flere bilder fra den suksessrike kvelden finner du i galleriet under.

Written By
More from Espen Grimstad
Årets fotografer og Tom Schandy sparker 2024 i gang
Noe over 80 sjeler hadde funnet veien til OsloMet på Kjeller for...
Read More
0 replies on “Åpningsfest hos Naturfotosenteret”