Naturkrisen, teknisk kvarter, kurs og stand!

Det vart et innholdsrikt møte med mange medlemmer tilstede på møtet nå, den 2 oktober. Dette var andre gang vi var i OsloMet sine lokaler på Kjeller og det virker som om at folk liker det.

Biofoto Østlandet sin leder Henrik Strømstad åpnet møtet med litt praktisk info om lokalet og dagens program. Deretter presenterte han dagens foredragsholder, Torgeir W. Skancke  (sterkestreker.no) og dagens holder av Teknisk Kvarter samt Historien bak bildet, nemlig en av våre sponsorer Bjørnar Thøgersen fra Studio Baryta.

Henrik informert deretter om at det er satt opp et Lightorom kurs med Patrik Larsson fra Moderskeppet (Lightroom kurs). Kurset holdes i lokalene på OsloMet tidlig i desember og Patrik kommer “in-person”, så det er naturlig nok begrenset med plasser. I løpet av kvelden vart 18 av de 20 plassene reservert. Vi kommer tilbake med mer info om dette og andre kurs etter hvert og i egne innlegg.

Henrik oppfordret alle medlemmer til å bidra med innslag som Teknisk kvarter og/eller Historien bak bildet. Bak i rommet hadde Bjørnar satt opp en liten stand hvor han kunne vise frem de forskjellige produktene han tilbyr i sin egen lille print-shop. Han lokker Biofoto Østlandet medlemmer med 15% rabatt og veldig fleksible åpningstider.

Torgeir holdt et foredrag om Naturkrisen. Han tegnet et dystert bilde av tilstanden til verdens dyreliv og var tydelig på hvem som har skylden. Mange i salen var og er enige med Torgeir samtidig kan det trygt sies at mange av de fremmøtte føler at de sitter i glasshus (eller skal vi si glasshytte). Du kna lese mer om Torgeir og hans engasjement på hans nettsider (link over).

Etter hovedforedraget var det tid til litt myldring etterfulgt av en gjennomgang av bildene levert inn til konkurransen. Temaet var Natur i Krise. Torgeir uttrykte at det ikke hadde vært en lett jobb å plassere bildene. Tilslutt stakk Erik Rundgren av med 1.pl, Arild Hareide med 2.pl og Bjørnar Thøgersen med 3.pl. Vinnerbildene kan du se under samt her. Det er bare to runder igjen årets kveldskonkurranse. Sammenlagt ligger Henrik Strømstad på topp, etterfulgt av Eigil Jensen og Bjørnar. Ingenting ev avgjort ennå.Written By
More from Espen Grimstad
Kveldskonkurranse, teknisk kvarter og foredrag – rene kinderegget! OsloMet, Lillestrøm 12 oktober
Velkommen til medlemsmøte i Biofoto Østlandet, onsdag 12 oktober, på OsloMet ute...
Read More
0 replies on “Naturkrisen, teknisk kvarter, kurs og stand!”