Fang følelsen i foredrag og historien bak bildet

For novembermøtet hadde vi et supert oppmøte og det virker som om de nye lokalene er en stor hit blant medlemmene.

Møtet startet med et spennende innlegg i historien bak bildet hvor Lars Lindland tok oss med på en spennende reise i tiurens land og snakket om et litt annerledes bilde han tok av tiuren.

Etter Lars Lindland tok Trond Berg oss med på en spennende reise inn i skogen som hobbyfotograf og filmskaper hos NRK. Her fikk vi morsomme og interessante innblikk i dyrene som befinner seg i skogen, med litt ekstra fokus på ugler og spesielt de som bor i Elverumsområdet som Trond er fra. Trond er en god formidler og det ble en del latter underveis. Foredraget ble avsluttet med fokus rundt det å fange følelsen i bildet og hvordan bildet blir presentert etter at det er ferdig behandlet påvirker bildet negativ eller positivt.

Etter foredraget ble det kaffe, pølser og kaker med myldring og mange hyggelige samtaler før det var klart for kveldskonkurransen. Trond var jury og skulle gjerne ha sagt noe om alle bildene som ble sendt inn, men siden han også var ekstra ivrig under foredraget og det strakk seg litt ut ble det til at hederlig og plasserte ble vist. Tema var “kontakt” og Trond var meget imponert over alle de flotte bildene og nivået i klubben. Det endte med Jan Sivert Hauglid på førsteplass, Janet Saur på andreplass og Eigil B. Jensen på tredjeplass. Vi gratulerer vinnerne! Etter dette møtet er sammenlagtlista endret seg litt med Henrik Strømstad på første, Eigil B. Jensen på andre og Per Flakstad har sneket seg opp på tredje. Det blir spennende å se hvordan det ender etter det neste og siste møtet i 2022.

Fullstendig resultatliste: https://biofoto.org/konkurranser/jury/jury_result/8/28

1. plass Jan Sivert Hauglid med “Trøst”
2. plass Janet Saur med “Idyll”
3. plass Eigil B. Jensen med “Som plommen i egget”
Written By
More from Anja Paixao
Kunstneriske naturbilder og vakre sommerfugler
Kveldsmøtet 1. juni, som også var vårhalvårets siste møte, ble godt møtt...
Read More
0 replies on “Fang følelsen i foredrag og historien bak bildet”