Juleavslutning, foredrag og kåring av årets fotografer

Årets siste møte vart avholdt den 6 desember. Det var som forventet godt oppmøte med nest 80 personer tilstede. Øyvind Løkka holdt foredrag, vi gikk gjennom preimerte bilder fra kveldskonkurransen og det var gitt diverse info om turer og andre arrangementer. Det vart servert julekaker under hele møtet og pizza i pausen.

Foredraget til Øyvind handlet Serea Camp i Kenya. Øyvind snakket om og viste bilder fra byggingen av fotocampen samt noen bilder av dyrelivet en kan forvente å finne rundt campen. Det var annonsert at Biofoto Østlandet tilrettelegger for en tur Serea Camp i Kenya. Det kommer mer info om denne turen men vi kan vel si at slik prisen og programmet vart presentert så det veldig bra ut. Turen går av stabelen i løpet av August 2024. Mer detaljer info og instrukser rundt påmelding kommer litt senere, men dette er en tur for og med medlemmer av Biofoto Østlandet.

Magnus minnet om Norsk Naturfotofestival som går av stabelen i mars. Det er fortsatt mulig å skaffe seg early-bird priser. Magnus kunne fortelle at hotellet også begynner å fylles opp og det er bare 30 rom igjen. Første mann til mølla…. Eigil og Heidi minnet om at det er Biofoto Østlandet som arrangerer landstreffet i 2024. Mer info kommer etter hvert, men ut fra hva de kunne fortelle av hva som var på plass kommer i alle fall undertegnede til å melde seg på.

Årets siste kveldskonkurranse hadde tema Ville dyr og fugler, så det var vel ingen overraskelse at de kom ganske mange bidrag. Hoveddommer hadde ingen lett oppgave, men han kom i mål til slutt. På 1.pl kom Erik Toverud med sitt bilde av to amorøse løver. På 2.pl kom Arild Hareide med sitt bilde av to flodhester. Unni Bakken tok 3.pl med sitt sort/hvitt bilde av en baby Japanmakak apekatt. Takke være våre god sponsorer i Fotolab og Cewe mottar de tre heldige vinnerne gavekort på til sammen og respektivt 2000kr, 1250kr og 800kr. Full oversikt med alle innsendte bilder med kommentarer finner du her.

Med desember konkurransen avgjort kunne vi endelig avsløre hvem årets fotografer ble. Årets fotografer ble kåret på samlet poengsum gjennom årets 10 runder. På 1.pl kom Henrik Strømstad. Arild Hareide tok 2.plass og Heidi Mellingen tok 3.pl. Igjen er det våre trofaste sponsorer som står for premiene i form av gavekort.


Vinnerne av kveldskonkurransen samt årets fotografer.

Vinnerbildene fra kveldskonkurransen. Alle bildene finner du her

Noen bilder fra møtet

Written By
More from Webmaster
Vinnerbilder Mars 2021 – Winter wonderland
Kveldskonkurransen for mars er over og her er vinnerbildene. Christel Eide var...
Read More
0 replies on “Juleavslutning, foredrag og kåring av årets fotografer”