Canon, Knut Erik Alnæs, kveldskonkurranse og sammenlagt resultat 2021

På grunn av smittesituasjon ble juleavslutningen som skulle vært holdt hos Canon holdt på Zoom.

Kåre åpnet møtet med rundt 70 virtuelle deltakere med å introdusere programmet for kvelden. Arild gikk deretter igjennom programmet for første halvår neste år.

Lars Askheim fra Canon Norge presenterte de speilløse systemkameraene fra Canon. Mye inspirasjon til hard pakker til seg selv.

Kveldens foredragsholder og jury var den kjente og unge naturfotografen Knut Erik Alnæs. At han er flink til å vente, at han har utnyttet mulighetene som “koronastudent” og at han er sabla flink å ta bilder er vel noe alle kan være enige etter å ha hørt på foredraget.

Kveldskonkurransen hadde tema motlys og det kom inn 48 kjempefine bilder. Knut Erik var jury og har ikke hatt en lett jobb. Resultatlisten for desember finner du her. Dette var 2021 sin siste konkurranse og dermed er sammenlagt resultat også klart. Det finner du her.

Topp tre i desember vart;

Jan Sivert Hauglid, Heidi Mellingen og Borgny Helnes med respektivt 1.pl, 2.pl og 3.pl. De får hver sitt gavekort fra Foto.no

Sammenlagt resultat for 2021 endte opp med Unni Bakken på 1.plass, Rine Grue Carlsen på 2.plass og Jan Sivert Hauglid på 3.plass.

1.pl Jan Sivert Hauglid
1.pl – Jan Sivert Hauglid
Heidi Mellingen
2.pl Heidi Mellingen
3.pl – Borgny Helnes

Written By
More from Espen Grimstad
0 replies on “Canon, Knut Erik Alnæs, kveldskonkurranse og sammenlagt resultat 2021”