Historien bak bildet, foredrag og kveldskonkurranse

Biofoto Østlandet holdt sitt tredje møte i misjonskirken ute på Holmlia den 30 mars i år.

Vår ny-valgte leder, Henrik Strømstad, åpnet showet kl 19.00, selv om offisiell start-tid var 18.30. Det var litt rusk i maskineriet da det ikke var samsvar mellom angitt start-tidspunkt som oppgitt på web, FB og mail. Henrik minnet om at vanlig oppstart er kl 18.30 når vi har fysiske møter. Står det noe annet kan det være lurt å dobbeltsjekke.

Henrik innledet med en oppsummering av det ny-konstituerte styret før han gikk videre til innslaget Historien bak bildet. Tanken bak dette miniforedraget er ikke nødvendigvis å vise mange flotte bilder, men å fortelle en liten historie om et kjempefint bilde du har tatt, sett, vil eller ville ta. For av og til er det jo historien bak vel så interessant som selve bildet. Henrik gav supergode tips til hvordan finne din egen orreleik/tiurleik – orreleik noe lettere enn tiur.

Kveldenes hovedforedragsholder, Øistein Rune Hansen kunne dessverre ikke stille personlig så han måtte kjøre foredraget sitt via Zoom. Øistein viste flotte bilder og temaet for foredraget var “Øvre Romerike til alle døgnets tider”. Foredrag via Zoom fungerte veldig greit og kan kanskje være et alternativ skulle vi ønske foredragsholdere som bor litt lengre unna.

Øystein var også dommer i kveldskonkurransen. Temaet var nattbilde og vi fikk inn 38 bilder. Dessverre slet vi litt med at bildene ikke ble presentert på best mulig måte. Dette skyldes en kombinasjon av at projektoren ikke er ideell og at vi måtte kjøre visningen gjennom Zoom. Det vanket flotte premier fra både Foto.no og Studio Baryta. 1.pl gikk til Eigil Jensen for sitt bilde av en rev på jakt i natten, 2.pl til Henrik Strømstad for sitt selfie-bilde i fullmåne, nordlys, ski på beina og lykt på hodet. 3.pl gikk til Per Morten Bertelsen for sitt stemningsbilde av bål, en himmel i flammer og speilinger på vann. Hele resultatlisten finner du under konkurranser i menyen øverst, eller ved å klikke her.


Vinnerne mottar flotte gavekort fra

og


De har innført nytt parkeringssystem på området. Innenfor døren til kirken er det nå en ipad hvor en kan registrere bilen sin og dermed parkere om det er ledig plass. Det kan hende det er flere slike elektroniske parkeringslapper enn det var fysiske før. Er det likevel fullt er det også mulig å parkere 2t gratis på Holmlia butikksenter.

Written By
More from Webmaster
Lightroomkurs  – BioFoto Østlandet lørdag 3. desember.
Inspirerende Lightroom kurs med Patrik Larsson Lørdag 3. desember var det klart...
Read More
0 replies on “Historien bak bildet, foredrag og kveldskonkurranse”