Årets bilde 2021 og medlemsmøte med foredrag og kveldskonkurranse

Årets første medlems møte måtte avholdes digitalt, men dette er vi så vant til nå at det gikk helt fint. På det meste var det litt over 60 som fulgte møtet.

Arild åpnet møtet med en liten intro hvor han gikk gjennom programmet for kvelden samt minnet om at nest møte er årsmøte. Vi oppfordrer alle medlemmer til å fremme forslag eller bare rett og slett komme med innspill på hva dere liker eventuelt ikke liker.

Kvelden startet med at Bjarke Anderson, etter litt teknisk krøll, fortalte sin foto-historie fra næremøte med Trønderjerpa med flotte nærbilder og miljøbilder av ei tillitsfull jærpe.

Lars Liland var hovedforedragsholder. Han viste noen av sine flotte bilder fra Østmarka, akkompagnert av tekst til ettertanke. Bilder av nordlys i Sør-Norge, skøyting på flotte blanke og islagte vann, masse bål-stemning og flott natur. Han avsluttet med en følelsesladet tekst til et enkelt, men symboltungt, bilde av to oppslåtte telt på høyfjellet en plass i nord. Med bildet og teksten punkterte effektivt det gamle ordtaket om at “Et bilde sier mer enn tusen ord”.

Programmet gikk videre til å vise topp tre fra årets bilde som stemt fra av 19 medlemmer. Vinneren vart Nils Olaf Thonvald med “Apollosommerfugl i flukt” . Bildet var rundevinner i kveldskonkurransen i oktober hvor temaet var “Macro fra naturen“. En verdig vinner og en fin premier fra Foto.no er på vei. Alle plasseringene finner du her; Årets bilde 2021.

Nils Olav Thonvald - Årets bilde 2021
Nils Olav Thonvald

Siste post på programmet var gjennomgang av bildene og resultatet av årets først kveldskonkurranse. Enten var det for tidlig på året og ikke alle har komme ut av “juletåka”, eller så var temaet litt smalt. Det var bare 15 bilder levert inn. Vinnerne vart Henrik Strømstad på 1.pl, Nils Olav Thonvald på 2.pl og Bjørnar Thøgersen på 3.pl.

Henrik Strømstad 1.pl
Henrik Strømstad 1.pl
Nils Olav Thonvald 2.pl
Nils Olav Thonvald 2.pl
Bjørnar Thøgersen 3.pl
Bjørnar Thøgersen 3.pl
Written By
More from Espen Grimstad
0 replies on “Årets bilde 2021 og medlemsmøte med foredrag og kveldskonkurranse”