Første høstmøte og nye lokaler

Nye lokaler, kveldskonkurranse, sponsorbesøk og foredrag.

Onsdag 7. september hadde vi høstsesongen første møte i BioFoto Østlandet. Vi i styret var veldig spente på responsen da dette er det første møtet i helt nye lokaler på OsloMet på Kjeller. Men tilbakemeldingene var utelukkende positive og vi hadde det beste oppmøte på veldig lenge med 55 deltagere på møtet.

Godt oppmøte

Bildevisningen foregår nå i auditorium med god plass. Anders Lundberg holdt et inspirerende og lærerikt foredrag med tema fjellplanter og han hadde med sin nye bok (Fjellplanter) som det også var mulig å få kjøpt til redusert pris.

Den nye boken om Fjellplanter av Anders Lundberg

Vi hadde også besøk av to representanter fra Foto.no (Erik Faarlund og Pål Elvenes). De hadde en liten ministand med sekker/bæresystemer som passer for oss naturfotografer. Veldig hyggelig med besøk av vår sponsor.

Foto.no representert

I pausen har vi nå tilgang på et flott fellesområde som medlemmene så ut til å sette stor pris på. Vi serverte kaffe og et rikt utvalg kaker.


Kveldskonkurransen hadde tema mønstre. Tusen takk til våre sponsorer Foto.no og Studio Baryta for flotte gavekort av forskjellig valør. 1pl. Unni Bakken, 2.pl Tore Kristiansen og 3.pl Britt Tveter. Runde og sammenlagt over sikt finner du her.

Tags from the story
,
Written By
More from Webmaster
Vinnerbilder November 2020 – Kjærlighet
De tre premierte bildene i kveldskonkurransen for november 2020 hvor temaet var...
Read More
0 replies on “Første høstmøte og nye lokaler”