Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Medlemsmøte 10. januar – foredrag av og med Tom Schandy

januar 10 @ 19:00 - 21:00

Det blir en pangstart på nyåret med foredrag av en av Norges mest aktive og utgitte naturfotograf, nemlig Tom Schandy. Dette kan du ikke gå glipp av!

Tittel foredrag: PREDATOR – Store rovdyr i en moderne verden

PREDATOR er en bok om store rovdyr i en moderne verden. Her fortelles historien om hvordan de store rovdyrene behandles i det 21. århundre. Store predatorer har en symbolverdi for vår planet, for vår urørte natur, de er en prøve på vår vilje til å ta vare på artsmangfoldet. De fleste av de store predatorene er truet og innlemmet i de nasjonale og internasjonale Rødlistene over truede arter. Samtidig som at noen ønsker å redusere eller eliminere bestandene av store rovdyr, arbeider andre for å sikre deres eksistens. I sin nye bok «PREDATOR – Store rovdyr i en moderne verden» – ¨beskrives denne konflikten – for og mot store rovdyr, både i Norge og internasjonalt.

Tom Schandy (f.1962) er utdannet biolog ved Universitetet i Oslo. Han regnes som en av landets fremste naturfotografer og naturskildrere med mer enn 40 bøker på samvittigheten. Med fotoekspedisjoner til alle jordas kontinenter er han også Norges mest bereiste naturfotograf, og bildene hans har vunnet i de største internasjonale naturfotokonkurransene. I over ti år har han vært en av to redaktører i Natur&foto.

Tema kveldskonkurranse: Pattedyr

Detaljer

Dato:
januar 10
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,

Arrangør

Biofoto Østlandet
Vis Arrangør nettside

Sted

Oslo Met – Lillestrøm
Kunnskapsveien 55
Kjeller, 2007 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside