Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Julemøte 6 desember – foredrag med Øyvind Løkka

desember 6 @ 19:00 - 21:00

Tema foredrag: Drømmen om Afrika 
Tema konkurranse: Ville dyr og fugler 

Fotointeressen startet allerede i skolealder med villmarksliv og foto som valgfag. Jakt var nok det som stod Øyvinds hjerte nærmest i ungdomsårene. Men etter hvert som digitalkamera kom på markedet ble det mer og mer foto, interessen vokste og vokste samt størrelsen på linsa. Nå foregår alt med kamera.

Øyvind har tatt en rekke bilder som har fått utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt.

Coverbilde hos Professionale Photograpers med over 600 000 følger. Han har flere utmerkelser i diverse årbøker. Hans stolteste øyeblikk var da han fikk bilder av ville tigerunger på 8-10 uker i Bandhavgarh, India

Rovdyr er det som trigger Øyvind mest. Måten disse dyrene må kjempe for å overleve på er veldig fascinerende. Kjærligheten til dyr spesielt ville dyr har vokst etter mange timer ute i naturen og dyrenes rike.

I 2019 startet et nytt eventyr for Øyvind og hans venn Erik Hagen. Dem inngikk avtale om og bygge en camp i Masai Mara – Kenya - Nærmere dyrenes verden er det ikke mulig å komme. Drømmen om Afrika var i gang for alvor.

Tema for foredraget er "drømmen om Afrika". Her tar Øyvind Løkka oss med til Masai Mara og det fantastiske dyrelivet rundt Serea Camp. Her får vi historien på hvordan starte og drive sin egen safaricamp i Afrika, og ikke minst utfordringene med å drive i Afrika. Kulturforskjellene er store noe som kan by på utfordringer. Men med stor vilje og pågangsmot er alt mulig og vi får høre hva Øyvind Løkka og Erik Hagen kan tilføre lokalsamfunnet med deres prosjekt. Hva som er planen for videre utvikling av campen og hva vi kan bidra med for å redde dyr og mennesker!

Velkommen til en helaften med Afrika som tema!

Detaljer

Dato:
desember 6
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Biofoto Østlandet
View Arrangør Website

Sted

Oslo Met – Lillestrøm
Kunnskapsveien 55
Kjeller, 2007 Norge
+ Google-kart
View Sted Website