Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Dovre 2021, 17 – 19 september

17. september 2021 @ 18:00 - 19. september 2021 @ 18:00

Bli med å fotografere moskus, landskap i haustfarger og elg i soloppgang! I år gjer vi ein vri på den tradisjonelle Dovreturen og brukar den erfarne guiden Even Hønsen Agerup og kona Jorunn Jo Jo Jørgensen heile helga. Even vil guide oss på moskus, elg og dei aller beste landskapslokalitetane. Vi overnattar på Toftemo Turiststasjon på Dovre. Even vil også komme på møtet vårt 7. april og fortelle generelt om naturen på Dovre og spesielt om foretaket sitt og denne turen.

Program frå Even / Jorunn

«Fredag:
Felles middag på Toftemo, 18.00, hvor vi forteller litt om hva som skal skje de neste to dagene. Mulighet for å ha et lite foredrag (dersom dere er min 8 stk.) hvor Even forteller litt mer om Dovrefjell og hva som finnes der og i nærheten.
Lørdag:
Avreise ca. kl 04.00 (avhenger av soloppgang og været. Vi kjører i egne biler til Døråldalen. Her tar vi bilder i vakkert høstlandskap i soloppgang. Vi kjenner til flere plasser hvor det er mulig å få speiling og lignende dersom været er på vår side. Vi bruker god tid og ser etter store og små motiver.
Etter at vi er fornøyde kjører vi til Dovrefjell og tar en tur inn til moskusen. Vi bruker hele dagen.
Middag og dessert på Toftemo når dere er tilbake.
Søndag:
Avreise ca. kl. 05.00, vi kjører i egne biler til Dovrefjell. Her ser vi etter elg i soloppgang. Etter en økt her drar vi videre og går inn til moskus i nye kulisser. Vi bruker dagen ute og avslutter kl 18.00. (mulig å avslutte tidligere dersom noen har lang reisevei).»

Overnatting

Toftemo Turiststasjon på Dovre.

Mat

Middag og dessert frå menyen på Toftemo Turiststasjon på Dovre.
Frokost og lunsj smører Jorunn, da vi drar ut svært tidleg for å få soloppgang i felt. Vi fyller også alle termosene deres med kaffe, te eller kakao, som vi får ved ankomst. Husk å ta med egen termos!
Om dere har spesielle matpreferanser ta direkte kontakt på even.naturfoto@gmail.com i god tid før turen.
Dere må kun ha med vannflasker selv og fylle disse.

Pris

For overnatting, mat og guiding fredag til sundag:
Fra 5 – 10 personer, kr. 7 500,- pr pers. alt inkl i dobbeltrom., (ved enkeltrom må det beregnes et tillegg)
Fra 11-20 pers. kr. 6 900,- pr pers. alt inkl i dobbeltrom., (ved enkeltrom må det beregnes et tillegg)

Påmelding

Bindande påmelding til rinegc@gmail.com innan 11. juli. Oppgi fullt navn, mobilnr og epost (om du melder på fleire personar i same epost) for alle deltakarane. Vi sett maksimalt antal til 20 stk – så det er fyrstemann til mølla.
Biofotos turansvarlege er Rine G. Carlsen. Kontakt meg på telefon 90 65 33 58 eller Even på even.naturfoto@gmail.com om du har spørsmål til turen.

Velkommen til ei spanande helg i haustfjellet!

 

Bilder til inspirasjon

Fjellandskap med tåke og speiling Moskus med Snøhetta i bakgrunnen

Detaljer

Start:
17. september 2021 @ 18:00
Slutt:
19. september 2021 @ 18:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,