Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Medlemsmøte og foredrag med Øistein Rune Hansen – 30. mars

30. mars 2022 @ 18:30 - 21:00

Medlemsmøte, Historien bak bildet og foredrag med Øistein Rune Hansen

Vi starter med miniforedraget Historien bak bildet av og med Henrik Strømstad, hvor han gir hete tips for hvordan du finner din egen orreleik/tiurleik.

Etterfulgt av hovedforedraget som heter “Øvre Romerike til alle døgnets tider” og som holdes av Øistein Rune Hansen.

Tilslutt går vi gjennom de innsendte bildene til konkurransen. Temaet er “Nattfoto” og Øistein er jury. Vinnerne av kveldskonkurransen får gavekort fra Foto.no

Fotografen forteller om seg selv;

Startet med foto tidlig på 80 tallet og har i stor grad benyttet naturområdene i mitt lokale miljø. Et område som dekker hele Øvre Romerike, fra Ullensaker i syd til innlandsgrensen i nord og øst og Nannestad og Hurdal i vest. Jeg lar meg inspirier av landskap, dyreliv, natur og Turglede og bruker gjerne natten på søk etter gode naturopplevelser.  «Jakten på lyset er min drivkraft innen foto. Øvre Romerike har mange naturperler og de kan benyttes til alle døgnets tider.

Øistein har vunnet flere priser opp gjennom årene. Du kan lese mer om han og se flere av hans bilder på hans hjemmeside http://www.naturfotografiet.no/

Sist møte var vi nesten 50 stykker og vi gikk tom for parkeringslapper. Det er mulighet for betalt parkering rett utenfor kirken, men den er litt dyr. Like nedenfor Holmlia butikksenter er det også parkering hvor en kanskje kan stå noen timer gratis. Se egen regler på parkeringsplassen. Det er bare 2min å gå fra parkeringen til møtelokalene.

Velkommen skal dere være alle som en!

Detaljer

Dato:
30. mars 2022
Tid
18:30 - 21:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,

Arrangør

Biofoto Østlandet
Vis Arrangør nettside

Sted

Misjonskirken
Ravnåsveien 3
Oslo, 1254 Norge
+ Google-kart