Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Medlemsmøte og foredrag med Nikon/Brendhagen – 2. mars

2. mars 2022 @ 18:30 - 21:00

En Naturlig Helaften

Naturfotograf og Nikon ambassadør Roger Brendhagen vil gi deg en innføring i en spennende verden ved hjelp av objektiver. Roger viser bilder og forteller om sine reiser og ekspedisjoner rundt om verden. Du vil også få generelle tips og praktiske råd om naturfotografering.

Roger Brendhagen

Roger Brendhagen er født i 1968 i Oslo, men oppvokst i landlige omgivelser på Hedemarken. Med sine over 300 reisedøgn i året har han hele verden som sin arbeidsplass.

Han er tilknyttet Nikon som fotograf – og har vært Nikon Ambassadør i over tretten år, de siste fire årene som «Nordic Ambassadør» – og fra sommeren 2020 ble han utnevnt til «Global Ambassadør».

Roger er medlem – og sitter i styret i Norske Naturfotografer / NN.

Han har lang erfaring som naturfotograf med artikler og bilder i Vi Menn, Aftenposten, Dagbladet og A-magasinet, i tillegg til en rekke europeiske aviser og magasiner. Han har hatt flere fotoutstillinger de siste årene – med motiver fra Antarktis i sør til Svalbard i nord. I mars 2020 ga han ut sin første bok – og en stor separatutstilling med motiver fra Antarktis.

Roger holder en rekke kurs og workshops innen makro – og naturfotografering, og har faste foto-workshop i Mongolia, Sri Lanka, India, Kenya og rundt om i Norden. I tillegg holder han mellom 80 og hundre foredrag i året.

Når Roger ikke er ute og reiser er han å finne på Dovrefjell – et eldorado for en naturfotograf! Han har fotografert mye i disse fjelltraktene de siste atten årene, og tok til fornuft og flyttet opp dit i mai 2020.

Der de fleste rygger unna – går han tett på og tar makrobilder av så vel giftslanger som kvelerslanger. Selv sier han at han får den samme gleden av å fotografere

en Dompap på Snåsa – som å møte en Emu i Australia.

Roger sitter i juryen til flere store fotokonkurranser, men deltar også i noen selv.

Tema for kveldskonkuransen “Gammel skog”

Følg hans arbeide på:

 

Detaljer

Dato:
2. mars 2022
Tid
18:30 - 21:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, ,

Arrangør

Biofoto Østlandet
Vis Arrangør nettside

Sted

Misjonskirken
Ravnåsveien 3
Oslo, 1254 Norge
+ Google-kart