Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Medlemsmøte med foredrag – 1. September

1. september 2021 @ 19:00 - 21:00

Endelig kan vi arrangere fysiske møter!  Våre vanlige lokaler på Holmlia er dessverre under oppussing, men vi er så heldige at vi har fått mulighet til å bruke Sørumsand Idrettsforening sitt klubbhus. Adressen er Parkvegen 15, 1920 Sørumsand.

I tillegg til foredrag og kveldskonkurranse, blir det litt generell info. Vi håper også på å få til en litt ekstra koselig servering nå som vi endelig kan møtes igjen. Naturligvis er smittevern viktig enda, så her ber vi alle ta ekstra forbehold og hensyn til andre slik at alle får en trivelig opplevelse.

 

Til dette foredraget får vi besøk av naturfotograf Jan-Rune Samuelsen fra Elverum. Han er opptatt av at vi skal bevare urørt natur for de kommende generasjonene og har valgt å kalle sitt foredrag for “Den levende skogen”. I bildeforedraget vil han med bilder belyse viktigheten av eldre skog og intakte skogøkosystemer, sett i lys av ulike brukerinteresser som blant annet intensiv skogsdrift.

Jan-Rune Samuelsen er født i 1970 og har vokst opp i Stor-Elvdal kommune i Hedmark. Allerede som 15-åring var interessen for natur og naturfotografering gryende, og det første Nikon speilreflekskameraet ble anskaffet for konfirmasjonspengene. Naturinteressen førte også til at studievalget ble biologi ved Universitetet i Oslo, innenfor terrestrisk zoologi. Fra 2009 økte tiden som ble brukt til naturfoto, både i nærområdene i Elverum, men også andre steder i Norge. For Jan-Rune er en viktig motivasjon ved naturfoto å oppsøke fine og urørte naturområder hvor man kan bli bedre kjent med dyrenes atferd og økologi på deres premisser. Viktigheten av å utvikle vår forståelse for naturforvaltning, og at plante- og dyrelivet må tas mer hensyn til i skog- og arealforvaltning er han særlig opptatt av. Jan-Rune er medlem av Norske Naturfotografer (NN), Biofoto Indre Østland og Christanfjeld Photographers club.

Tema for kveldskonkurransen er “Den naturlige Barskogen”.

 
 
 

Detaljer

Dato:
1. september 2021
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Biofoto Østlandet
View Arrangør Website

Sted

Sørumsand Idrettsforening klubbhus
Parkvegen 15
Sørumsand, 1920 Norge
+ Google-kart