Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Medlemsmøte og foredrag med Even Hønsen Agerup

7. april 2021 @ 19:00 - 21:00

Velkommen til nytt nettmøte I Biofoto Østlandsavdelingen onsdag 7. april kl 19. Møtet haldast på nett via Zoom. Trykk på lenka for å bli med:
https://zoom.us/j/4120332316
Meeting ID: 412 033 2316

 

Kveldens agenda:

  • Teknisk kvarter: Lightroom del 2 – med Arnold Hoddevik kjent fra brukerguppa Enkelt forklart på Facebook. Dette er del 2 av 3, og Arnold vil her snakke om arbeidsflyt og grunnleggende redigering.
  • Foredraget “Høstens vakreste eventyr” med Even Hønsen Agerup. Vi får høre om naturen på Dovrefjell, og få meir informasjon om turen vi skal ha med Even til hausten.
  • Kveldskonkurransen med tema: “Livet I fjellet”. Bruk konkurranseløysinga vår: https://www.biofoto.org/konkurranser/upload. OBS! På grunn av påska er innleveringsfristen utsatt til mondag 5. april kl 23.59.

Om Even Hønsen Agerup

Portrett av Even Hønsen Agerup
Even er vokst opp på Nesodden, rett utenfor Oslo. I et lite hus midt i skogen fikk han interessen for natur og dyreliv tidlig i oppveksten.
Han var 11 år da han begynte å interessere seg for naturfotografering og fikk sitt første DSLR Kamera.
Som 17- åring ble han også kåret til «årets unge nordiske naturfotograf». Med tiden har Even utviklet hobbyen sin til både jobb og livsstil. Nå er han en inspirerende og aktiv naturfotograf, som formidler naturen sett gjennom egne øyne. Han holder forelesninger, fotoutstillinger, og skriver artikler for ulike tidsskrifter. I 2017 flyttet Even og er nå bosatt på Dovre, en av Norges største naturperler!
Sammen med kona, Jorunn, satser de stort på eksklusiv guiding, workshop, foredrag og turistnæringen.

Noen av Evens bilder

To løpende moskus
Moskus med Snøhetta i bakgrunnen
Landskap med tåke og speiling

Detaljer

Dato:
7. april 2021
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, ,

Sted

Digitalt
Norge