Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Medlemsmøte med besøk av Stjørdal Foto og Sony – 7 juni kl. 18.00

7. juni 2023 @ 18:00 - 21:00

Medlemsmøte med besøk av Stjørdal Foto, Sony og Floris Smeets.

Dørene åpner kl. 18.00 for de som vil klå på litt Sony utstyr. Kenneth Haugen fra Alpha Force tar med relevante linser og kamerahus til testing for de besøkende, samt generell informasjon om hvorfor Sony sin R-serie er utmerket for naturfotografer. Kanskje vanker det noen gode tilbud også, hvem vet.

Programmet for øvrig starter som vanlig kl. 19.00

Nederlandske Floris Smeets bor siden 2010 i Østerdalen og har den norske naturen som sin arbeidsplass. Han har en utdanning i økologi, men er profesjonell naturfotograf og ambassadør til Sony. Floris jobber fulltid med naturfoto, som består mest av fotokurs og guiding i Norge. Siden 2014 har han sin egen bedrift “Photo Tours Norway” som selger fototurer i Norge. Han jobber med stor respekt for naturen, og er genuint opptatt av at bildene er tatt i naturlige situasjoner uten å forstyrre dyrelivet eller endre omgivelsene. Bildene er ikke bare et øyeblikk, hvert bilde forteller også en historie. Hans kunnskap om naturen og tålmodighet er nøkkelen til sin suksess som naturfotograf. Bildene hans har blitt premiert i noen av de store internasjonale konkurransene og er vist i flere magasiner, aviser og utstillinger.

 

Web: https://www.phototoursnorway.com

Web: https://www.florissmeets.com

Instagram: https://www.instagram.com/floris_smeets/ (floris_smeets)

Facebook: https://www.facebook.com/floris.smeets.photography

 

Temaet på foredraget er “Fra blinkskudd til bilder som fanger følelser og historier”.

Temaet for konkurransen er “I sitt riktige element”. Målet er å vise et motiv som er tilknyttet til omgivelsen. Det kan være for eksempel en moskus i fjellandskapet, en elg i skogen, en fossekall ved en elv eller foss, fjellsmelle i fjellandskap, et menneske i byen, noen på ski i vinterlandskapet. Det kan være hva som helst, så lenge motivet er tilknyttet til omgivelsen.

Detaljer

Dato:
7. juni 2023
Tid
18:00 - 21:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , ,

Arrangør

Biofoto Østlandet
Vis Arrangør nettside

Sted

Oslo Met – Lillestrøm
Kunnskapsveien 55
Kjeller, 2007 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside