Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Årsmøte, kveldskonkurranse og foredrag med Tobias Gjerde – 1 februar

1. februar 2023 @ 19:00 - 21:30

Kalaset starter med årsmøte.

Tobias Gjerde besøker oss (for andre gang på to år) og holder foredraget “Hvordan Optimalisere Fuglefoto”. Fotografen sier følgende om seg selv og foredraget.

Jeg heter Tobias Gjerde og er en 19 år gammel naturfotograf. Til tross for min unge alder har jeg vunnet flere fotopriser i Skandinavia og internasjonalt og jeg har lang erfaring med foto. Jeg har hatt flere utstillinger (bla. på bestilling fra Rovdyrsenteret på Koppang) og jeg har holdt diverse foredrag om fotografering (bla. hos dere i Biofoto Østlandet for en liten stund siden). Jeg tar kontakt med dere nå da jeg lurte på om dere kunne være interessert i å booke meg til å holde et nytt foredrag for deres medlemmer.

Mitt nyeste foredrag omhandler hvordan ta bedre fuglebilder. I dette går jeg gjennom en rekke sentrale tips ved hjelp av konkrete eksempler og historier for inspirasjon. Jeg snakker blant annet om hvordan man kan bli mer bevisst på hvordan ta i bruk forskjellige former for lys, hvordan optimalisere vinkling, og hvordan jobbe kreativt med komposisjon. Foredraget varer omtrent en time, inkludert en spørsmålsrunde til slutt. Kunne dette høres interessant ut for deres fotoklubb? Ikke nøl med å ta kontakt!

 

Du kan se mer av Tobias sine bilder på hans hjemmeside og Instagram.

www.tobiasgjerde.com

Instagram på @Tobias_Gjerde_Photography 

Det blir kveldskonkurranse. Temaet er ikke satt ennå.

 

Detaljer

Dato:
1. februar 2023
Tid
19:00 - 21:30
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Biofoto Østlandet
View Arrangør Website

Sted

Oslo Met – Lillestrøm
Kunnskapsveien 55
Kjeller, 2007 Norge
+ Google-kart
View Sted Website