Medlemsmøte 4 mai

Medlemsmøte og foredrag med Knut Hamli og Charles Patey – 4. mai

De vil fortelle om øyenstikkernes fascinerende og spennende liv og om hvorfor de kanskje er verdens mest vellykkede dyr. Bakgrunnen er boka «Et øye for Øyenstikkere», som vi har jobbet med de siste 2-3 årene, der vi i bilder og tekst forteller om deres fantastiske egenskaper. Vi vil fortelle fra dette bokprosjektet, om forberedelsene, arbeidet med boka og om fotograferingen av disse aktive og raske insektene. I tillegg vil vi også dekke litt om hva det innebærer å gi ut bok.

Litt om forfatterne:

Charles Patey:

Har produsert og fotografert diverse naturfilmer i England og Norge i årene 1980 til 2007. «A bite for Survival» (en film om mygg) vant «Best Newcomer Award» Wildscreen 1984 Bristol UK. «Ladybird ladybird» (marihøner) produsert for BBC med kommentator David Attenborough.  I tillegg har Charles laget filmer om dyrelivet i norsk furuskog og om svartspett. Den siste har vunnet priser i Frankrike og Japan.

Knut Hamli:

Knut har i perioden 1980 til 1985 laget 3 dokumentarfilmer, «Edderkopper», «Huggormens liv» og «Livet i et tjern». Filmene er blitt vist på NRK og i de fleste vesteuropeiske land i tillegg til Japan. Edderkoppfilmen ble også vist på Discovery, og filmen om huggorm deltok på filmfestivalen «Wildscreen» i 1986, som ble arrangert i samarbeid mellom WWF og BBC. Der deltok den i klassen «Best Newcomer».

Filmene blir også brukt i undervisning på skoler.

Tema for kveldskonkurransen er “Insekter”

Flotte premier fra

Det er mulighet for betalt parkering rett utenfor kirken, men den er litt dyr. Like nedenfor Holmlia butikksenter er det også parkering hvor en kanskje kan stå noen timer gratis. Se egen regler på parkeringsplassen. Det er bare 2min å gå fra parkeringen til møtelokalene.

Velkommen skal dere være alle som en!

0 replies on “Medlemsmøte 4 mai”