Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Medlemsmøte og foredrag med Jan Sivert Hauglid – 10 november

10. november 2021 @ 19:00 - 21:00

“Lange vipper, nebb og landskap fjern og nær”

Et fotoforedrag av og med Jan Sivert Hauglid

Her forteller fotografen litt om seg selv.

Jeg er 1961-modell, kommer fra Nes på Romerike (omtrent midt mellom Oslo og Kongsvinger). Bor nå på Bøler bare et steinkast fra Østensjøvannet, og med Østmarka rett bak huset.

Fotografering er en interesse jeg har hatt siden jeg var liten og jeg kjøpte mitt første kamera for penger jeg sparte sammen av ukepenger og flaskepant da jeg gikk på barneskolen. På ungdomsskolen fikk jeg lære om mørkerom og fremkalling av bilder og da kjøpte jeg mitt første speilrefleks – en Konica TC. Så har det vært litt opp og ned med fotointeressen noen år, men da jeg kom i gang med digitalkameraer tok det skikkelig fart igjen. Nå er samboer Janet og jeg stadig på små og store fototurer enten det er rundt hytteveggen i Valdres eller til Afrika. Perioden 2012-2016 bodde vi på Svalbard og der ble det veldig mye foto. Var aktiv i Longyearbyen fotoklubb og der hadde vi både kurs og workshops ved siden av at klubben laget kalender og hadde utstillinger.

Fotografisk handler mye av det jeg gjør om natur, men jeg liker også godt å gjøre andre ting, så jeg benytter de muligheter jeg får til å fotografere barn og konfirmanter, går på fototur i byen med mer. Er veldig glad i svart-hvitt foto og jobber en del med det, selv om det jo blir mest fargebilder på meg som de fleste andre. Foredraget mitt blir en lett blanding av naturbilder fra fjern og nær og det blir så klart litt svart-hvitt siden dette er tema for kveldskonkurransen.

 

Tema for kveldskonkurransen er “Natur i svart, hvitt og gråtoner”

Vi møtes igjen på Sørumsand Idrettsforening sitt klubbhus i Sørumsand da våre faste lokaler fortsatt ikke er tilgjengelige.

Detaljer

Dato:
10. november 2021
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Biofoto Østlandet
View Arrangør Website

Sted

Sørumsand Idrettsforening klubbhus
Parkvegen 15
Sørumsand, 1920 Norge
+ Google-kart