Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Medlemsmøte, foredragsholder: Eigil B. Jensen

14. oktober 2020 @ 19:00 - 21:00

“Store katter og andre rovpattedyr jeg har møtt”

Et foredrag av og med Eigil B. Jensen

En reiseglad Eigil B. Jensen stiller opp og holder foredrag for oss fra sine mange eksotiske møter med rovpattedyr. Mulighetene for eksotiske motiver, fine bilder og ikke minst det å oppleve annerledes natur finner han på sine mange reiser.  Fasinasjon for kattedyr fikk han i møtet med de forskjellige artene på en av sine turer til Kenya. Evnen de har til å slappe av og ta livet med ro for i neste øyeblikk bli dødelig jegere og å oppleve hvordan de sakte sniker seg inn på bytte for så lynraskt å slå til er imponerende. Eigil jobber med speilløst Canon-utstyr og legger seg sjelden i kommersielle skjul.

I tillegg til å være medlem av Biofoto så er han medlem i Asker og Bærum fotoklubb. Begge foreningene har månedskonkurranser og Eigil liker å konkurrere. “Det er utfordrende å måtte forholde seg til et tema som kanskje ikke er det en vanligvis fotograferer. Dessuten er det lærerikt å få tilbakemeldinger fra en jury. “

Kveldskonkurranse, tema: “Rovepattedyr”

Møtet foregår digitalt over videokonferansetjenesten Zoom denne gangen også. Vennligst se FaceBook og epost for påloggingsdetaljer.

Detaljer

Dato:
14. oktober 2020
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,

Sted

Digitalt
Norge

Arrangør

Eigil B. Jensen